Игор сака да објасни, но точно се познава кој бегал од „часовите“ во штабот

Избори се ближат, автопати се нижат, или не беше така? Или можеби да, ама не сме сигурни, момент да ни текне само…  Сега Игор ќе ви објасни што сѐ ќе биде „средено“ по изборите, но не му замерувајте (нема повторено).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.