Сега има 2000+1 нинџа во Македонија

Ако не верувате, еве ви го и видео доказот во продолжение.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.