Шегаџијта со хорор скриена камера не очекуваше дека ќе наиде на толку плашлив човек

Толку многу се преплаши кутриот, што дури и се подизгуби за момент, а плашачот не знаеше баш како да изреагира.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.