Сеир на денот: Женска тепачка на аеродром

Евтините авионски билети ова време, поради намалената побарувачка, изгледа привлекуваат евтини луѓе. Со други зборови, кисело е грозјето, затоа што ние сме заглавени цело лето дома :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!