„Секојдневно“ запросување на руски начин на кое и да сака девојката не смее да каже „НЕ“

Поручникот во руската армија искористи 16 тенкови за да ја запроси својата девојка. Командантот на вод, Денис Казанцев, ги паузираше воените игри и им нареди на тенковите Т-72Б2 да направат форма на срце на теренот за обука на Алјабино, во близина на Москва.

Секако неговата девојка Александра кажа „Да!“, мислиме која и не би кажала на ова трауматично… грешка, романтично запросување на руски начин.