Секогаш е убаво кога ќе видиш некој како ужива во својата работа, па макар и тоа да е перење автомобили

Животот е убав и секогаш треба да се гледа светлата страна на работите. Човеков на пример пере автомобил, но му се погоди песната, па си ужива, а на крајот на денот и ќе му платат за тоа. Полна капа :).