Секогаш е забавно на работа, кога еден од колегите бавно сфаќа

Нешто го заболел зглобот, па колегата му кажува како да му помине.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.