Секој ден е акција во Колумбија, а овие снимки од неуспешен грабеж го докажуваат тоа

Грабежот на злато во Меделин, Колумбија иако организиран не помина како што требаше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!