Секој си ја бара среќата на прес-конференцијата

Новинарите бараат одговори од министерот а некои си ја бараат љубовта назад.

Автор: Денис Емин

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.