Секој училишен ден во оваа градинка започнуваше на ваков начин

Децата кога ќе дојдат го одбираат начинот на кој сакаат да бидат пречекани од „дежурниот поздравувач“ за тој ден. На овој ден, повеќето ученици одбраа гушкање, затоа што знаат дека нивниот соученик многу сака да се гушка. Сега со новонастанатата ситуација ваквите поздрави не се можни, но ќе помине и ова и светот ќе се врати во нормала.