Секоја чест за ваквите луѓе, за кои нема невозможни работи и покрај нивниот хендикеп

Наместо да се сожалуваат, тие нашле решение за своите проблеми и работата ја вршат подобро од своите колеги без хендикеп. Кој е вашиот изговор?