Секоја година, оваа група на пријатели прави смешни фотосесии во чест на нивните бради

Ако сте дел од долгорочна група пријатели, сигурно ќе имате барем една „традиција“ заедно. Како на пример одење на одредено место секоја година, состанување на исто место на пиво еднаш месечно, или да правите забавна „No Shave November“ фотографија која станува се подобра и подобра од секоја година?

Оваа група пријатели почнувајќи до 2013 година, секоја година го почитуваат правилото дека нема бричење во месецот ноември. Запознајте ги Стивен Сантос и неговите пријатели Мајкл Лубин, Џош Антихо, Брок Мекферсон и Тајлер Петерсен од Лос Анџелес, Калифорнија. Уште во 2011 година, групата одлучи да се сликаат заедно за No Shave November, само за забава. Но, во 2013 година, тоа стана сериозна работа.