Селфи со крокодилот од Гана никогаш нема да биде добра идеја

Кутриот господин Крокодил доволно време го трпеше нивниот идиотизам.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!