Селфи сос козите не е баш добра идеја, ако има јарец во близина

„Еј гледај, врзан е а се обидува да ми удри глава, хахаха…“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.