Семејство на јазовци 14 години, секоја ноќ ѝ доаѓаат на вечера и оваа жена прилично сериозни си ги сфаќа гостите

Ако би можеле да поканите било кој на вечера во вашиот дом кој би бил тоа? Па, за една жена од Стокпорт во Голем Манчестер, тоа е семејство на јазовци кои седат и уживаат во попладневниот чај и низа други третмани во нејзината сопствена градина.

Всушност, Кристин Иан се навикна да го гледа крзненото семејство што одлучи да го претвори просторот во засолниште за ноќните животни.

53-годишната жена домот го дели со својот сопруг, но тие веднаш штом се преселиле пред 14 години откриле дупка кај оградата што се покажало дека е тунел направен од јазовците. Таа им оставала храна на животните, а тие секој ден се опуштале околу неа се повеќе и повеќе. Всушност, таа е врзана со нив толку многу во последните 14 години, што дури почнале и да ѝ јадат од рака.

Семејството се состои од 4 јазовци, од кои возрасните Господин и Госпоѓа Лампи, нивниот 3-годишен син Хембаг и нивната 9-месечна ќерка Бела. Господин Лампи бил првиот кој почнал да ја посетува Кристин за храна и таа првин не била сигурна дека секогаш станува збор за истото животно, но откако почнала да користи камера од телефонот за да ги евидентира моментите ѝ станало јасно.

Но, суштествата не можат да јадат било што затоа Кристин се консултирала со експерти. Таа вели дека нивната исхрана главно се состои од ореви, грозје, суво грозје и сурови јајца. Често добиваат и нешто плус.