Семејната кавга заврши со смешно семејно насилство

Мажот успеа да ѝ го грабне ременот од рацете на жената, а потоа…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!