Семејство беше избркано од авионот затоа што 2-годишното детенце не сакало да носи маска

Мерките понекогаш излегуваат од контрола…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!