Семејство одлучи да ги израмни сметките на патот

Жените се борат и ниту една не сака да попушти.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!