Сериозен битолчанец реши со песна на Твитер да побара стара мома за мажење

Еве ја песната, а ако знајте некоја чупа за детево да не шета ко пустогојдо, еве ви линк.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.