Сериозен муабет татко-ќерка (виц)

Таткото ѝ вели на 25-годишната ќерка:
– Ќерко помниш ли кога стана тинејџерка и кога си направивме муабет дека Дедо Мраз не постои?
– Се сеќавам да… многу време помина од тогаш.
– Е па ќерко, мислам дека е време да си направиме муабет за принцот на бел коњ…