Шамар на неделата од најпопуларниот спорт во Русија во последно време – „Шамарење“

Удирањето шамари е навистина интересен спорт за гледање, но не ѝ за учествување, затоа што ќе се најде некој ваков со тешка рака и ќе те рестартира со еден шамар.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!