Шампон против ќелавост (виц)

Ќелав маж влегува во аптека и го прашува фармацевтот:
– Извинете, дали имате нешто за повторно растење на косата?
– Ооо, да! Се разбира. Еве овој шампон е најефикасното средство!
– Сигурни ли сте? – со недоверба прашува клиентот.
– Апсолутно. Го гледате ли оној човек со мустаќите на другата каса?
– Да.
– Е па тоа е жена ми. Само еднаш проба да отвори еден ваков шампон со заби.