Шефот решил тајно да постави камера за видео надзор, за да види како му работат работниците

А тие работат со песна, а богами и со танци :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.