Шилегов и Коце ќе си ги мереле

Како мали деца се. Да не знае човек дали да се смее или да плаче или да фати магла, ако сѐ уште не фатил!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.