Шопинг лудилото Garage Sale го преполни Рамстор мол

Огромен број на посетители дојдоа на првиот ден од Garage Sale во Рамстор Мол. Можноста да ги искористат први огромните попусти и да ја искористат први шансата да купуваат од големата и богата понуда на разни производи, направи Рамстор Мол да биде вистинско место за шопинг лудило.

Следејќи ги светските трендови и реалните распродажби, Рамстор Мол со својот Garage Sale во целост ги задоволи потребите на пазарот за купување на вистински попуст акции и направи настан кој секој од вас со нетрпение го очекува. Пораката „Правиме чистка, вадиме се надвор“ беше доволна мотивација за потрошувачите да го искористат своето време и да го поминат на шопинг во Рамстор Мол. Речиси и да немаше посетител кој со празни раце го напушти трговскиот центар.

Она што е за почит е дека секој посетител за релативно мал буџет може да направи голем шопинг и да купи буквално се што посакал.

Големите попусти продолжуваат и денес, а ќе траат сѐ до 11 февруари.

Од фотографиите во прилог погледнете како помина првиот ден од неверојатната распродажба во Рамстор Мол.