Шпанската полиција го казни овој будала, затоа што во време на строг полициски час решил да си го прошета необичното милениче

Местото е Ланзарот, Шпанија, а ова е казнетиот 51-годишен маж, кој си ја шета кокошката по улица. Казните се движат меѓу 600 и 30.000 евра.