Шпанскиот новинар Алфонсо Мерлос стана главен фраер поради ова негово работење од дома

Се вклучувал тој често од дома, но овој пат се случи нешто во позадина кое го прослави.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.