Шпанскиот шампион во екстремни спортови со мотор е во домашен караантин и еве како му изгледаат деновите

Во карантин е со моторот заедно, се разбира, во својата луксузна вила и тоа не му е некаков проблем да го прави она што најмногу го сака.