Штипјанецот кој се коцкал од мали нозе сака да ви објасни нешто за својот порок

Старите велат „Не слушај гаталец, слушај паталец“, а човеков изгледа се напатил :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.