Штип: Ќерката им го честита на своите родители најважниот јубилеј во животот, 50 години љубов! За вакво нешто вреди да се живее!

Ви посакуваме сите да си дочекате ваква среќа во животот!

Извор: Штипска идила

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.