Што ќе правиме кога прв пат ќе излеземе надвор откако ќе заврши лудилото со коронавирусот?

Вака некако ќе изгледа првата прошетка откако човештвото ќе ја победи пандемијата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.