Што е ова? Обука за космонаути за мали деца?

Има ли мозок дедото на каква опасност го изложил своето внуче? Комшијата дојде да го предупреди, а овој го избрка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!