Што е поблиску, Америка или Месечината? Штипјаните и скопјаните сега ќе ви објаснат

Понекогаш Америка ни се чини како многу далека и недостижна, толку далека што повеќе ни се исплати да си фатиме „воз“ до Месечината… или не… ајде да видиме што ќе кажат скопјаните и штипјаните на таа тема.

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.