Што мислите што ќе се случи со девојка ако случајно падне од 9 кат во мало купче снег до зградата?

И додека сите го очеквуавме најлошото, гледајќи ја морничвата снимка од паѓањето… Девојката едноставно стана и си отиде!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!