Што му фали на охридскиот туризам?

Локалните жители најдобро знаат, само тие на власт се однесуваат како да не се од таму :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.