Што прават девојките кога заедно одат во тоалет? Конечно дојде време мажите да ја дознаат вистината!

Видеото исто така дава одговор и на прашањето, како е можно женски тоалет да биде демолиран?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.