Што прават машките кога одат во тоалет по двајца заедно?

Што прават жените веќе многу пати сме виделе (клик тука), а еве што прават и мажите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.