Што прават мажите кога конечно ќе ја испратат девојката дома? (Тајната повеќе не е тајна!)

Конечно малку слобода, релаксација и вистинско уживање.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.