Што прават моментално Македонците, кои се во самоизолација во Италија?

Благодарност до Ѓорѓи Ангеловски, кој ни го испрати видеото директно од жариштето.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.