Што прават полицајците за време на полициски час во скопската населба Хиподром?

Полициската патрола во Хиподром се соочи со еден неочекуван проблем.

Автор: Христијан Механџиски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.