Што прават родителите во карантин, откако децата ќе заспијат?

Измислуваат нови техники на задоволување на дневните потреби :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.