Што прави овој скопски фраер во Струмица на улица?

Можеби немал гел а морал да си ги дезинфицира рацете, па го прави тоа на старински начин :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.