Што прави затворен дома велосипедист, кој по цел ден бил надвор? Браво за креативноста!

Мора да си најде занимација, за да остане со добро психичко здравје, а таа занимација мора да го вклучува и велосипедот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.