Што пронајдоа руските специјалци во рација во стриптиз клуб во градот Рјазањ, снимена од еден од полицајците?

Веројатно ретко кој слушнал за градот Рјазањ, кој да спомнеме дека има половина милион жители, а очигледно и прилично динамичен ноќен живот.