Што ти се случува после 4 дена престој во Тексас?

Бонус видео: Што ти се случува после 4 недели престој во Русија?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.