Што зема Марадона додека е на фудбалски натпревар?

Јавна тајна е дека Марадона видел повеќе бели линии приватно отколку на фудбалските терени, но да си дозволите дилерот да ви испорачува кога очите на милиони луѓе се свртени кон вас, затоа што 100 камери ве снимаат, едноставно е дрско.