Што значи кога ќерка ви ќе ви каже дека сте убави (виц)

Ќерка ми (6 годинки):
– Мамо, денес си многу убава!
– Ти благодарам сонце мое!
Другата ќерка (16 години):
– Мамо, денес си многу убава!
– Колку?
– 500 денари.