Си си купил нови фармерки брат? Многу модерни бе…

Како да му се налутиш на другар за ваква шега, кога панталоните сами си го бараа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.