Си возиме во Скопје, опуштено, во сенкичка… Будалите нека возат по сонцето!

Секогаш ќе се најде некој возач кој е „попаметен“ од сите други. Каде се сега нашите полицајци? Да те казнат за банална работа ги бива, а за ова никаде ги нема!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.