Си возиш ти така внимателно низ град, со 10 на час, кога наеднаш…

Понекогаш во сообраќајот колку и да внимаваш, не можеш да ја спречиш катастрофата предизвикана од идиотот од другата страна на воланот. Според авторот на видеото, никој не настрада во сообраќајката, освен возилата.